Alkoi ottaa pattiin tuo tuotteistaminen. Että nyt on oikein ohjeet annettu kuinka pitää blogiakin kirjoittaa. No onhan se hienoa, koska jos kirjoittaa blogiaan oikein, niin sitten ehkä onnistuu saamaan lukijoita. Ja lukijoitahan saa vain jos kirjoittaa kuin insinööri.

Sunnuntaina se taisi olla kun katsoin Levyraatia ja siellä ne italialaisen näköiset haikeat ihanat miehet lauloivat sydämeenkäyvästi. Minä tuijotin niitä mykistyneenä ja vaikka kappale ei ollut minusta kummoinenkaan annoin seitsemän pistettä ihanille miehille ja maisemille. Ja sanoin vielä, että noiden on pakko olla aitoja. Sitten juontaja kertoikin, että kysymyksessä olikin tuotteiden tuote, amerikan Idolsien isän tekele, eikä yksikään niistä ihanista italialaisista miehistä ollut italialainen. Mutta viis siitä, jätkien levy myy hyvin, näin mainoksen että miljoonia on jo myyty ja varmaan Suomessakin kaikki oikein kilpailevat että saavat itselleen noiden ihanien samettiäänisten kohtalokkaiden uroiden levyn kun siellä on se ihana kappale joka soi Levyraadissakin.

Vasen aivopuolisko jyllää. Taiteen tekemiseen on perinteisesti vaadittu sitä oikeaa aivopuoliskoa, mutta ei enää. Mikään ei ole niin viisas kuin insinööri ja insinööri osaa tehdä taiteesta sellaisen tuotteen joka menee kaupaksi. Ja sehän riittää, että menee kaupaksi. Insinöörin muokkaama taidetuote on loistava koska se näyttää vielä paremmalta kuin aito ja se toimii paremmin kuin aito, koska onnistumista mitataan, insinöörejä kun ollaan, sillä kuinka suuret massat saadaan liikkeelle. 

Sitä haluaisi uskoa, että vaikka insinöörit ovatkin nerokkaita ja saavat suuret massat liikkeelle, niin pienten massojen liikuttamiseen heidän keinonsa eivät yllä. Minä tarkoitan nyt sydämiä. Olen toivonut, että sydänten pieniä massoja liikuttaa vain aitous. Mutta epäilen kyllä, että olen kohtalokkaasti väärässä. Niin että ehkä minunkin pitäisi tästä lähteä opiskelemaan tehokasta blogikirjoittamista siitä muusta kirjoittamisesta puhumattakaan.

 Tässä linkki niille jotka haluavat voimisteluttaa aivopuoliskojaan.