Näkymätön tyttö kirjoitti: "Minulla on häpeällinen salaisuus (kaiken muun lisäksi), minä luen rakkausromaaneja. Minua ärsyttää häpeäni, viihteenä ne ovat yhtä arvokkaita kuin vaikka urheilun katsominen televisiosta, silti urheilun katsomisessa ei tunnu olevan mitään hävettävää " Ja kommenttilaatikossa nimimerkki k vastasi: "Kuulostipa tutulta... Itsekin tunnen huonoa omaatuntoa roskan lukemisesta, etenkin kun olen kirjallisuuden opiskelija."

Minähän olen jauhanut tästä asiasta enemmän kuin tarpeeksi ja kuulen jälleen turhautunutta tuhinaa häiriöklinkan ovella, mutta haluaisin nyt vain vielä vedota kaikkiin niihin naisiin jotka lukevat rakkausromaaneja. Että miettisivät onko todella syytä hävetä tätä harrastusta. Ja miettisivät mistä heille on tämä häpeä tullut. Näkymätön tyttö tätä asiaa erittelee jo hyvin tarkkanäköisesti otsikolla Kaikkea mahdollista osa 2, joten minunhan ei nyt tarvitsekaan tästä asiasta enempää puhua. Yllyttäisin nyt vain rakkausromaanien lukijoita reippaaseen kapinaan ja niiltä naisilta, jotka joskus ovat lukeneet rakkausromaaneja, mutta sittemmin vapautuneet harrastuksestaan, toivoisin armeliasta ja ymmärtävää suhtautumista sitä sisäistä rakkaudenkaipuista olentoa kohtaan joka jossain elämänvaiheessaan tunsi olevansa näiden satujen tarpeessa.

Rakkausromaanit ovat rakkauden penkkiurheilua. Kuten televisiosta lätkämatsia töllöttävän miehen voisi olla viisaampaa lähteä itse luistelemaan tai edes iltakävelylle, voisi rakkausromaaneja ahmivan naisen tietenkin olla viisaampaa hankkia itselleen rakkaussuhde tai vaihtoehtoisesti tehdä jotain nykyisen, epätyydyttävän suhteensa kohentamiseksi, mutta aina tällaiseen ei ole voimia tai mahdollisuuksia. Joskus täytyy vain hyväksyä se, että tarvitsemme lohdutusta. Aikanaan, kuka ties, sitten kun voimat palautuvat, on mahdollista ryhtyä unelmista tekoihin. Olkaa armollisia itsellenne hyvät naiset, älkääkä enää uskoko kun älyänne, makuanne ja ihmisarvoanne kyseenalaistetaan sen vuoksi että haluatte lukea rakkausromaaneja.

Ilmoitan myös, että lähden tässä kissojen kanssa kesälaitumille, joskaan en vielä kovin pitkäksi aikaa, mutta jonkinlainen päivitystauko tästä kuitenkin seuraa. En kyllä tiedä mitä siitä tulee, olen niin pahasti addiktoitunut, mutta yritän nyt kumminkin.