15663.jpg
Oletko tullut ajatelleeksi, että voisit tarvita rakkausvalmentajan? Käytyäsi viikonloppukurssin sinulla on mahdollisuus suorittaa myös rakkausvalmentajan ammattikurssi ja ryhtyä valmentamaan muita onnettomia, jotka eivät oikein tahdo saada lemmenelämäänsä järjestykseen. Ensimmäiset ammattimaiset rakkausvalmentajat ovat jo valmistuneet ja odottavat asiakkaita, joita varmaankin riittää. Rakkausvalmentaja antaa konkreettisia neuvoja ja laatii avunhakijan kanssa rehellisen ja puoleensavetävän nettiprofiilin. Rakkausvalmennus voi sisältää myös kehoterapiaa tunnelukkojen avaamiseksi.. "Pitää luoda sellainen mielentila joka vetää rakkautta puoleensa." Rakkaus on kuulemma nousussa, jo yli sata romantiikannälkäistä on käynyt viikonlopun mittaisen peruskurssin. Myös miehet ovat yllättäen kaivanneet rakkausvalmennusta. Mukavien miesten ongelma  on, että naiset vaativat paksua lompakkoa. Jollei ole supliikkimies voi joutua vaikeuksiin. Tässä nyt vihje kaikille Internetissä pyöriville ATM-valittajille, menkää rakkausvalmennukseen. Varakkaillakin miehillä saattaa olla ongelmia naisten kanssa. He ovat suunnanneet energiansa uraan eivät tiedä mitä naiset haluavat. Mutta rakkausvalmentaja tietää mitä nainen haluaa.

Minulle tulee tästä mieleen ne vankeuteen teljetyt elukkaparat joita ei enää huvita lisääntyä. Vaikka kuinka hehkeä vastakkaisen sukupuolen edustaja talutetaan nenän eteen niin ei värähdä viisari. Onko ihmisille nyt käymässä jotenkin niin, että ote luonnollisiin, elämää ylläpitäviin perusasioihin on katoamassa.

Minä olen kerran ollut  naapurin susikoiranartun rakkausvalmentajana. Emäntä halusi teettää pennut kauniilla koirallaan ja minä vein hänet koiransa kanssa sulhasta tapaamaan. Periaatteessa sitä narttua   ihan kiinnostikin uroksen seura, mutta h-hetken lähestyessä se livahti ulisten karkuun. Se oli niitä hetkiä elämässä jolloin huomaa päätyneensä tilanteisiin joihin ei välttämättä olisi halunnut. Periaatteessa olin vain tarjonnut  kyydin naapurille ja hänen sinänsä sympaattiselle koiralleen. Ja sitten löysin itseni pitelemästä aloillaan koiraa joka olisi mieluummin säilyttänyt impeytensä. Ja se koira oli aika iso ja osasi ulista todella sydäntä särkevästi. Minä pidin kiinni nartun etupäästä ja omistaja takapäästä ja uroksen omistaja maanitteli urosta tekemään mitä siltä odotettiin, mutta arvaahan sen kuinka siinä sitten kävi. Ei tullut nätille nartulle pentuja, ja uroksen omistaja jäi ilman astutusmaksuaan. Mutta koiran omistaja pyöräytti myöhemmin vauvan ja sanoi asian tulleen täytenä yllätyksenä.