15965.jpg

Ronn Moss etsii Sitä Oikeaa Suomesta. Hänestä on tehty esittelyvideo ja häneen voi ottaa yhteyttä deittipalvelun kautta. Deittipalvelu seuloo ehdokkaiden joukosta Mossin profiiliin parhaiten sopivat naiset jotka sitten tapaavat televisiotähden hänen suomenvierailunsa aikana. (Oletan, että vain naisia pidetään sopivina ehdokkaina tässä yhteydessä, vaikka olisi kyllä jo aika saada Kauniisiin ja rohkeisiin hieman modernimpaa otetta jonkin seksuaalivähemmistöihin liittyvän virityksen kautta.)

Elämässäni oli aika jolloin olin koukussa Kauniisin ja rohkeisiin, mutta voin rehellisesti sanoa, että Ridgea esittävän pökkelön päälle en ole koskaan ymmärtänyt mitään. Clarkekaan ei ole minua koskaan miellyttänyt, mutta hän sentään osaa esittää lipevää sutkia aika hyvin. Ronn Moss ei osaa esittää muuta kuin näytänkö minä nyt komealta tästä kulmassa, huomaatteko varmasti että olen raamikas kaveri, ilmettä. Jaa että miksi minä tällaisesta asiasta kirjoitan? No siis kun hänellä on yli 450 miljoonaa katsojaa yli 90 maassa ja se on aika hemmetinmoinen määrä väkeä. Pistää vihaksi kun ajattelee miten paljon on maailmassa hyvännäköisiä miehiä, jotka voisivat osata hiukan näytelläkin, niin eikös se rooli ole kuitenkin annettu tälle seipäälle, jolla on vain yksi ilme.

Mutta sitten tulee sellainen kauhea ajatus, että muiden mielestä tämä seiväs kuitenkin on ihana. Hän ei osaa näytellä, mutta sillä ei ole väliä koska hän on ruudussa aina niin hurmaavasti oma itsensä.  Ehkä sarjasta on tullut niin suosittu juuri siksi, ettei kukaan sen näyttelijöistä oikeastaan osaa näytellä, jotain Sally Spectraa ja Amberia ehkä lukuun ottamatta. Ingrid Bergman kertoi ohjaajan neuvoneen häntä sillä tavalla, että jos hän ei jossain kohtauksessa tiennyt miten hänen pitäisi se esittää, kannatti olla ilmeetön, aivan tyhjä. Kun näyttelijä on ilmeetön ja tyhjä, katsoja saa sijoittaa häneen mitä tahansa.

Kauniiden ja rohkeiden näyttelijät ovat kehittäneet tämän metodin taiteeksi. He ovat tyhjiä ja katsojat projisoivat heihin omat tunnekuohunsa. Nerokasta. Perun kaikki puheeni ja menen kirjautumaan deittipalveluun. Sovinkohan minä Mossin profiiliin?