Blogeissa kiertää sukupuolitesti. Minä nappasin tämän Sanoista. Olen ennenkin tehnyt saman testin, mutta en muista tulosta. On vain jäänyt mieleen, että silloinkin vastasin pitäväni halonhakkuusta. Koen että tulos on aika osuva. Luulen, että se mikä joitakin blogini lukijoita minussa ärsyttää, on mm. se että tiedostan niin voimakkaasti sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja suhtaudun siihen kriittisesti. Niin ja tietenkin myös se että puhun siitä täällä blogissani, mikä tietysti johtuu siitä tiedostamisestani. Huomaan, että arastelen nykyään kirjoittaa sellaisia tulenarkoja sanoja kuin "mies" ja "nainen" koska se ärsyttää niitä jotka mieluummin puhuvat aina "ihmisistä". Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta. Se tuntuu todenmukaiselta. Mutta olen myös kokenut, ettei ympäristö aina löytänyt luontevaa suhtautumistapaa tyttöön joka toteutti itseään sekä miehisten että naisellisten puoliensa kautta. Vaikka uskon, että poikamaisia puoliaan toteuttava tyttö on kyllä päässyt maailmassa helpommalla kuin tyttömäisiä puoliaan avoimesti toteuttava poika. Mutta kyllä minäkin olen monta kertaa saanut turpiini siitä hyvästä etten ole pysynyt siinä roolissa jonka syntymässäni sain.Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET ANDROGYYNI
Kuvauksesi
Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.


Tuloksesi on merkitty ruudukossa tällä värillä.
Naisellisuuspisteesi: 10
Miehekkyyspisteesi: 4