Tuin blogissa mietitään inhokkielokuvia. Tunnustan tässä nyt elokuvainhoni.

1. Inhoan turhapuroja, vaikka en olekaan nähnyt kuin yhden. Menin pikkutyttönä katsomaan Ben Huria, ostin lipun ja siellä menikin Uuno Turhapuro. Hirvittävä pettymys josta en toipunut moneen viikkoon. Myöhemmin olen joskus televisiosta yrittänyt katsoa Turhapuroja, mutta siis ei hyvän tähden sentään.

2 Inhoan Timo Koivusalon elokuvia, vaikka arvostan Koivusaloa itseänsä. hmmm. Onkohan tuo nyt loogista? Inhoan Kaksipäisen kotkan varjossa elokuvaa, vaikka en ole nähnyt sitä. Olenkohan ennakkoluuloinen?

3. Inhoan Tarkovskin elokuvia vaikka tiedän että ne ovat taiteellisia ja syvällisiä ja hienoja. Mutta inhoan niin syvästi niiden naiskuvaa. Vaikka feministiset taiteentutkijat ovat kyllä selittäneet minulle miten ne elokuvat kuitenkin tarjoavat paikan naiskatsojalle, vai miten se meni, vaikka niiden naiskuva onkin hiukan hmmm...Ymmärrän, että niissä ilmennetään jotain syvempää totuutta. jollakin tasolla me emme ehkä ole miehiä ja naisia vaan pelkästään ihmisiä, mutta minä en ole vielä päässyt sinne asti ja minua ärsyttävät yleensäkin elokuvat joissa naiset ovat aina huorien ja houkkien roolissa tai heidät pitää pelastaa pulasta koska he ovat niin tyhmiä ja avuttomia.

4. Cronenbergin Videodrome, mikäli nyt muistan nimet oikein. Yleensäkin inhoan Cronenbergin elokuvia. Vain inhoan. Piste.