Kauhean herttaista sinulta Hanhensulka haastaa minut meemiin sillä perusteella, että tiedät minun inhoavan meemejä. Kun ystävät ovat tällaisia, niin millaisia ovatkaan viholliseni. Vai olenko kenties huomaamattani muuttunut ystävästä viholliseksi? sellaistakin näissä ympyröissä aina joskus tapahtuu. Sitä sanoo yhden kerran liikaa jotain poikkipuolista tai muuten hiukan harkitsematonta ja peli on sillä menetetty. Mutta nyt siis pitää ihan luvan kanssa kertoa jotain itsestään, vaikka enhän minä täällä ole muuta tehnytkään kuin kertonut itsestäni.

Suolaista vai makeaa?
-Suolaista.

Ihminen jonka olet kadottanut/menettänyt?
-Niitä on paljon. Kadottaminen ja menettäminen on ehkä jonkinlainen mielentila. On ihmisiä, jotka ehkä olisivat vielä tavoitettavissakin, mutta minä en vain kykene.

Viikonpäivä josta pidän?
Aivan ehdottomasti maanantai kun viikonlopun jälkeen saan vaipua transsiin tietokoneen ääressä kenenkään häiritsemättä.

Kuukausi josta tykkäät?
-Huhtikuu, tosin tänä keväänä se meni vähän ketuille, koska säät eivät olleet lainkaan huhtikuumaiset. Toukokuussa hönki jo kesä päälle. 

Mieleenpainunein kirja?
-Mio poikani Mio.

Muistatko haikeudella yhtään opettajaasi?
-En.

Haaveiletko lottovoitosta?
-En.
 
Pidätkö tavarataivaasta?
-En.

Vai oletko minimalisti?
-Olen, paitsi kirjoittajana ja blogien kommentoijana.

Onko tämä päivä ollut hyvä päivä?
-On tähän mennessä.

En haasta ketään. Haastakaa itse itsenne jos tahdotte.

Mukavaa muuten että Itkonen sai valtionpalkinnon. Olisi tietysti ollut vielä mukavampaa jos minä olisin saanut sen, mutta oli tämäkin ihan jees. Tykkäsin kovasti Itkosen Myöhempien aikojen pyhiä kirjasta. Kun olin teinitypykkä kävin Tuulan kanssa muutaman kerran mormonien keskustelupiirissä opiskelemassa englantia. Odotin koko ajan milloin alkaisi käännytystyö, mutta ei se alkanut lainkaan. Pojat jäivät aika käsittämättömiksi fiktiohahmoiksi silloin. En muista miksi lopetimme piirissä käymisen. Nuorena on semmoista. Sitä aloittaa asioita ja lopettaa niitä miettimättä kahta kertaa. Toista se on nykyään.