Kuten Etappisika on monta kertaa huomauttanut, seuraan huolestuttavan tarkasti mitä ympäristöni kirkoissa tapahtuu ja naapurini, Mikaelin kirkko, on erityisen valvonnan alaisena. Lokakuun alussa Mikaelinseurakunta järjestää Onnenpotkukampanjan jonka tarkoitus on vetää kirkosta vieraantuneita takaisin seurakunnan suloiseen huomaan ja tähän tarkoitukseen on hiukan yllättävästi valjastettu myös Markku Koivisto, joka tunnetaan Nokia Mission sieluna ja käynnistäjänä, ja jota parhaillaan ollaan savustamassa ulos kirkosta, koska katsotaan ettei hänen opetuksensa vastaa luterilaista tunnustusta. Häntä ei kylläkään epäillä sentään harhaoppiseksi, kysymys on vain siitä, että ellei hän vähän tarkista suuntaansa, hän ei voi jatkaa luterilaisen kirkon pappina.

Olen päättänyt mennä kuuntelemaan Markku Koivistoa. Olen nähnyt hänestä elämäni aikana joitakin eroottisesti sävyttyneitä unia, mikä on huomionarvoinen juttu, koska toisin kuin Karpalo, minä en kovinkaan usein ole virittynyt unissani tällä tavalla. Myös Anthony Hopkins on vieraillut unissani samassa tehtävässä, mutta Hopkinsia lienee vaikeampi tavata livenä.

Itse asiassa olen kerran käynyt Nokialla katsomassa Markku Koivistoa, mutta silloin kaikki meni pieleen, koska olin syönyt ennen lähtöä kaalia ja purjoa ja sain kokouksen aikana kauheat ilmavaivat. Menin vessaan, mutta siellä oli nuoria mustalaisia puhumassa helvettiin joutumisesta. Kun istuin kopissa, he odottivat lavuaarin vieressä niin hiljaa että kuulin heidän hengityksensä ja sydämenlyönnitkin. Oli pakko lähteä ulos. Kuljin ympäri Nokiaa ja... no niin. Ehdin kyllä takaisin loppuhuipennukseen, mutta suolistovaivat olivat jotenkin pilanneet tunnelmani. Tällä kertaa aion nauttia ainoastaan helposti sulavia ruokia ennen tärkeää iltaa.