Taloyhtiön historiasta paljastuu jatkuvasti jänniä juttuja. Vuonna 1907 yhtiökokous päätti, että vapunpäivänä vedetään ensimmäisen kerran yhtiön punalippu tankoon, joka on sitä varten rakennettu. Siitä lipputangosta kohkattiinkin paljon alusta asti, sen hankkiminen oli tärkeää ja sen maalaamista ja muuta pintakäsittelyä pohdittiin puolelta jos toiseltakin.

Joitakin vuosia lippua ilmeisesti käytettiin niin kuin oli alunperin suunniteltukin, mutta sitten vuonna 1912 yhtiökokouksessa yhtäkkiä vain kylmästi todetaan, että jätetään lippu "ylösnostamatta" ja annetaan se isännöitsijän huostaan.

Vuonna 1915 tuotiin lippuasia jälleen yhtiökokouksen päätettäväksi. Kokous tuli siihen tulokseen, että lipputanko katkaistaan ja käytetään muihin tarkoituksiin.

Oletan, että työväenhenkiseen taloyhtiöömme oli päässyt pesiytymään porvarillisesti ajattelevia ihmisiä, jotka eivät urputtamatta ole suvainneet punalipun liehuttamista vappuna. Tästä on sitten syttynyt niin kova sota, että lopulta on päätetty, että jos me ei saada vetää meidän lippua salkoon niin eipä siellä liehu sitten kenenkään muunkaan lippu. Hyvä meininki!