Niin, siis tajusin äsken, etteivät pelkästään nettiä yleensä ja blogeja erityisesti vierastavat ole niitä, jotka ovat kyllästyneitä blogihypetykseen, joka siis näyttää vaan jatkuvan ja jatkuvan, vaikka osa porukasta jo anoo armoa, että lopettakaa hyvänen aika. Tiialla on menestyvä blogi, mutta siitä huolimatta
"Sais jo oikeasti riittää näistä blogeista mesoaminen medioissa ja "medioissa", eikö me voitais vaan kirjotella mitä lystätään eikä nostettais siitä mekkalaa? :)"

Mikään kai ei estä ketään kirjoittamasta mitä lystää ja olla nostamatta siitä mekkalaa? Minusta blogit ovat niin metka ja mullistava, suorastaan vallankumouksellinen ilmiö, että toivoisi mahdollisimman monen löytävän tämän foorumin.Siinä hommassa paperilehdilläkin on merkitystä, omankin blogini löysi Hesarin blogijutun kautta muutama vanha koulukaveri tai muu nuoruudenystävä, joka on vuosikymmenten saatossa ehtinyt jo joutua kadoksiin, ja se on ollut ehdottoman hauska juttu. Joten minusta on erittäin kannatettavaa, että paperimediat kirjoittavat blogeista. Uskon, että moni muukin bloggaaja voi niiden kautta saada uusia kiinnostavia kontakteja sen lisäksi että paperimedioitten lukijat voivat löytää juttujen kautta itselleen hauskan harrastuksen.

Olisi minusta journalistista velttoutta ja piittaamattomuutta olla seuraamatta tätä vallankumousta, jonka keskellä me elämme. Ymmärrän, että jotkut haluavat kirjoittaa mitä lystäävät nostamatta siitä mekkalaa, mutta sehän kai on aina mahdollista. Vai onko minulta jäänyt jotain ymmärtämättä?