Tuloksesi:

Sosiaalinen38% px_s.gifpx_s_loppu.gif
tulos_mursu.gif
Tieteellinen29% px_i.gifpx_i_loppu.gif
Systemaattinen31% px_c.gifpx_c_loppu.gif
Yrittävä14% px_e.gifpx_e_loppu.gif
Taiteellinen57% px_a.gifpx_a_loppu.gif
Käytännöllinen13% px_r.gifpx_r_loppu.gif

Vastauksiesi perusteella olet taiteellinen ja sosiaalinen. Alle on listattu joukko ammatteja, joissa voit parhaiten hyödyntää näitä ominaisuuksia. Tarkemmat kuvaukset eri ammateista ja niihin kouluttautumisesta löydät ammattinetti.fi:stä.

Näyttelijä
Tanssinopettaja
Tulkki
Kuvaamataidon opettaja
Kirjailija
Muusikko
Mainospiirtäjä
Kapellimestari
Muotisuunnittelija
Mainostekstien kirjoittaja
Kuvataiteilija
Säveltäjä
Toimittaja


Ylläoleva ammatinvalintatesti löytyi Kaisalta.

Ben Fuhrmanin mielestä ei ole koskaan liian myöhäistä hankkia itselleen onnellista lapsuutta, joten miksipä ei oikean ammatinkin hankkiminen onnistuisi millä iällä tahansa. Tuossa listassa itse asiassa on suuri osa ammateista, joista olen joskus haaveillut. Tanssinopettaja ja kapellimestari tosin tuntuvat aika kaukaisilta, eikä muotisuunnittelijakaan kovin läheltä liippaa, vaikka tein kyllä lapsena Barbienukelleni vaatteita.

Huomioni kiinnittyy siihen, että vaikka sosiaalisuus painottuu testissä koska valitsin useita ihmisten auttamista yms. painottavia vaihtoehtoja, minulle ei ehdoteta sen paremmin psykologin kuin sosiaalityöntekijänkään vaativia ammatteja, vaan painopiste on luovissa ammateissa. Koen kuitenkin olevani aika epäluova. Minun täytyy olla epäluova, koska kerran menestyn niin surkeasti. Harkitsen edelleen alan vaihtoa, mutta tästä testistä ei oikeastaan ollut apua.